Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κούγιας: «Να είστε αρσενικοί»

Επίσκεψη Κούγια-Λούβαρη στα αποδυτήρια των παικτών της Παναχαϊκής.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας και ο πρόεδρός της πήγαν στα αποδυτήρια του Παμπελοποννησιακού σταδίου, με τον Κούγια να λέει στους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΦΩΤΟΣ»: «Για όλους μας στην Παναχαϊκή πρώτο και τελευταίο είναι η πειθαρχία και γι’ αυτό δεν συγχωρέσαμε ποτέ τις ενέργειες του Ουαταρά. Όμως δεν λειτουργήσαμε κάτω από πίεση ποτέ και αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιό του όποτε έπρεπε, όπως κι έγινε. Λυπάμαι που ο Ουαταρά φεύγει, είναι όμως καθαρά δική του επιλογή. Σε ό, τι αφορά το θέμα Ουρτάδο, σε μια οικογένεια όπως η Παναχαϊκή πρέπει και εσείς οι ίδιοι οι παίκτες να αναλαμβάνετε τις πρωτοβουλίες που πρέπει για να επανέλθει ο ίδιος στην τάξη και όλοι μαζί γενικότερα να λειτουργούμε για το καλύτερο δυνατό.

Ξεκινάμε και πρέπει όλοι να είμαστε μια γροθιά, από τον πιο μικρό ηλικιακά παίκτη μας (Πλέγας) μέχρι τον μεγαλύτερο (Σολάκης). Είστε σε μια ομάδα που δεν πεινάτε, μένετε σε ωραία σπίτια και τρώτε στα καλύτερα εστιατόρια και όταν κυκλοφορείτε στην πόλη, βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο και σας αγαπάνε οι πάντες.
Να θυμάστε ότι είμαστε Παναχαϊκή, ομάδα που πρέπει να δίνει τη δική της ξεχωριστή παράσταση σε οποιοδήποτε γήπεδο κι αν αγωνίζεται κι αυτό θέλω να δω από αύριο κιόλας. Περιμένω από όλους σας αρσενικές συμπεριφορές στο γήπεδο και το πιο βασικό, μην υποτιμήστε κανέναν αντίπαλο.

Θέλω να τους βλέπετε όλους λες και είναι η... Ρεάλ Μαδρίτης όταν θα παίζουμε μαζί τους και θέλω από την πρώτη στιγμή τάκλιν στους αντιπάλους και μάλιστα αυτά να τα ξεκινάει ο Ντίνας. Τους τελευταίους δυο μήνες και παρά την απραξία και τον ποδοσφαιρική απαξίωση που έχει γίνει, βλέπετε ότι η ΠΑΕ είναι κοντά σας και σας έχει δώσει από 3.000-20.000 ευρώ και γίνεται προσπάθεια πάντα όλοι να είναι κοντά σας», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Last modified onΠέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2012 13:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep