Μικροπρόβλημα ο Έφορντ

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του επιθετικού του Εργοτέλη, Τζόζεφ Έφορντ δεν είναι ανησυχητικές, αλλά η μαγνητική θα δείξει απόλυτα το πρόβλημα. 

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει πλέον ο Εργοτέλης μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και την ήττα με 1-0 στο Ηράκλειο για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «8» του θεσμού. Ευτυχώς, πάντως, δεν υπήρξε μεγαλύτερο πρόβλημα με τους τραυματισμούς και όπως δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις τόσο ο Έφορντ, όσο και ο Μπαχανάκ δεν «κληρονόμησαν» κανένα μεγάλο πρόβλημα από την αναμέτρηση παρότι βγήκαν νωρίς από την αναμέτρηση. 

Ο Έφορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να υπάρχει ακριβής διάγνωση, αλλά από τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται πως δεν θα μείνει αρκετές ημέρες εκτός προπονήσεων. 

Η ομάδα, πάντως, ετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (11/02 - 15:00). Ο Νίκκι Παπαβασιλείου και οι παίκτες του άρχισαν από την Παρασκευή (8/2) την προετοιμασία τους για το ματς στην Καλαμαριά. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το Σάββατο (9/2) η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Παγκητίου Σταδίου.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 21:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep