«Δεν έχουμε να ζηλέψουμε...»

Ο Χρήστος Μπάτζιος παραδέχτηκε ότι ο Εργοτέλης στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν ανταγωνιστικός.

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο παιχνίδι των «8» του Κυπέλλου και ο αρχηγός του, Χρήστος Μπάτζιος τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ημίχρονο. Όπως είπε:

«Σίγουρα το να βρίσκεται η ομάδα μας στους «8» του Κυπέλλου αποτελεί μεγάλη τιμή για την ομάδα. Δυστυχώς η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν μας άφησε ευχαριστημένους. Δεν δείξαμε ανταγωνιστικοί πολύ, αλλά μπαίνοντας στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα είπαμε ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, θα πάμε να «χτυπήσουμε» το παιχνίδι και έτσι κάναμε.

Παρουσιάσαμε καλύτερη εικόνα. Δείξαμε ότι αν και ομάδα Β' Εθνικής δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Αστέρας Αστέρας Τρίπολης. Παρότι το σκορ δεν είναι θετικό για εμάς, θα πάμε να παίξουμε το δεύτερο ημίχρονο στην Τρίπολη και όλη η ομάδα θα τα δώσει όλα ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Από εδώ και πέρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα όπου εκεί είναι ο βασικός μας στόχος και τα υπόλοιπα θα τα δούμε όταν έρθει ο καιρός».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 11:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep