«Μπορείς να προκριθείς»

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη και στην εκτός έδρας αναμέτρηση θα είναι οι φίλοι του Εργοτέλη. Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη και στην εκτός έδρας αναμέτρηση θα είναι οι φίλοι του Εργοτέλη.

Το μήνυμα των οπαδών του Εργοτέλη εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (24/1) με τον ΟΦΗ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με ανακοίνωση – κάλεσμα, οι «Daltons» στέλνουν το μήνυμά τους για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και τονίζουν πως θα στηρίξουν την ομάδα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Αναλυτικά η ανακοίνωση των φίλων του Εργοτέλη:

«Ανακοίνωση κάλεσμα: Άλλη μια σελίδα ετοιμάζετε να γραφτεί σ’ αυτό το υπέροχο μα συνάμα εντυπωσιακό βιβλίο της ιστορίας του ΕΡΓΟΤΕΛΗ… 1929-2019 και συνεχίζουμε όπως μάθαμε όπως διδαχθήκαμε γράφοντας όλο και ποιο πολλές σελίδες σ’ αυτό το μυθιστόρημα... Πέμπτη ώρα 17:15 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” όπου τα καναρίνια θα έλθουν αντιμέτωποι με τον συντοπίτη για το εισιτήριο που οδηγεί στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος για φέτος. Εμείς θα είμαστε εκεί και το ίδιο περιμένουμε απ’ όλους όσους αγαπούν την ομάδα...

Για άλλο ένα παιχνίδι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα μας εκεί στην κερκίδα με φωνή και πείσμα για τον μεγαλύτερο θρόνο της καρδιάς μας!!!! Εργοτέλη μπορείς μπορείς να προκριθείς και μεις μαζί με πίστη, όλα είναι ανοιχτά».

Last modified onΤρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep