Στη θύρα 6 ο Εργοτέλης

Οι φίλοι του Εργοτέλη θα δουν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ από την Θύρα 6 του «Γεντί Κουλέ». Οι φίλοι του Εργοτέλη θα δουν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ από την Θύρα 6 του «Γεντί Κουλέ».

Οι φίλοι του Εργοτέλη θα βρεθούν στην θύρα 6 του γηπέδου του ΟΦΗ για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος την Πέμπτη (24/1) για τους «16» του θεσμού. 

Η Θύρα 6 θα φιλοξενήσει τους φίλους του Εργοτέλη την Πέμπτη (24/1) στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου θα διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης της στους «8» του θεσμού μετά το 1-1 στην έδρα του. Από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια της αναμέτρησης. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Στην διάθεση των φιλάθλων έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΦΗ - Εργοτέλης ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 24.1 (17:15) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης. Οι φίλοι της ομάδας μας θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 6 του γηπέδου και τα εισιτήρια τους μπορούν να τα προμηθευτούν ως εξής:

  • 1. Ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα των ασπρόμαυρων (http://www.ofi1925.gr/ και την ενότητα tickets).
  • 2. Από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του γηπέδου τα οποία θα είναι καθημερινά ανοικτά από τις 10 το πρωί έως και τις 6 το απόγευμα.
  • 3. Και την Πέμπτη (24.1) ημέρα του αγώνα, απο το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 6 το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα (17:15μμ). Να υπενθυμίσουμε ότι το κόστος του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ ενώ για τα παιδιά έως 12 ετών το κόστος είναι 5 ευρώ.

Επίσης για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ και η ταυτότητα (απαραίτητο το ΑΜΚΑ για το παιδικό εισιτήριο).

Last modified onΤρίτη, 22 Ιανουάριος 2019 10:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep