Νίκησε στο ΒΑΚ ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης με γκολ του Μαζουλουξή νίκησε 1-0 σε φιλικό τον ΟΦΗ.

Σε καλό δρόμο έδειξε πως βρίσκεται ο Εργοτέλης, καθώς επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ, παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δέχτηκε πίεση από τους «ασπρόμαυρους», αλλά κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα ως το τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ξεκίνησε κάπως πιο δυνατά έχοντας στο 8’ μια προβολή του Ποτουρίδη που πέρασε άουτ και στο 20’ μια κεφαλιά του Αραβίδη που δεν βρήκε στόχο. Στη συνέχεια ο Εργοτέλης ανέβασε την απόδοσή του και στο 22’ ο Μαζουλουξής, μετά από κόρνερ του Κοζορώνη, πέτυχε με κεφαλιά το 0-1. Ο Γιακούμπου στο 38’ έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον Σωτηρίου να αποκρούσει, ενώ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ είπε όχι στο 42’ σε σουτ του Τσέλιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε κάπως την απόδοσή του, με τον Εργοτέλη να κλείνει τους χώρους και να έχει μια καλή ευκαιρία με τον Κοζορώνη στο 63’. Η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε στα τελευταία λεπτά και έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Κουτσιανικούλη, Πλατέλλα, και στο 88’ είχαν δοκάρι με τον Παπαστεριανό. Ωστόσο ο Εργοτέλης κράτησε το 1-0 ως το τέλος.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου (46’ Στρέζος), Ντίνας (61’ Κοροβέσης), Κουτσιανικούλης (78' Νοικοκυράκης), Κυριακίδης, Αραβίδης (61’ Πλατέλλας), Κομεσίδης (46’ Νάστος), Κοιλιάρας (78' Καλαϊτζάκης), Οικονόμου (61’ Αργυρόπουλος), Σάσι (78' Αζίζι), Μεγιάδο (46’ Παπαστεριανός), Ποτουρίδης (78' Περδίκης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαουλουξής, Γιακούμπου, Κοζορώνης, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Έφορντ, Κόατενγκ.
Μετά το 65’ αγωνίστηκαν οι: Χανιωτάκης, Βουτσάς, Βογιατζής, Χατζηδίμπας, Πάτας, Κατσούρι (80’ Μανουσάκης), Μπουρσέλης, Λαμπάκης, Καπνίδης, Ροβίθης, Σταθόπουλος.

Last modified onΣάββατο, 13 Οκτώβριος 2018 14:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep