«Φιλικό υψηλού επιπέδου δυσκολίας»

Ο Εργοτέλης με μοναδική απουσία τον Αντωνίου στο φιλικό με τον ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Το Σάββατο (13/10, 11.00) ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει στο ΒΑΚ τον ΟΦΗ, σε παιχνίδι το οποίο η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου χαρακτηρίζει ως «υψηλού επιπέδου δυσκολίας». Μοναδικός παίκτης που δεν υπολογίζεται είναι ο Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα. Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

«Υψηλού επιπέδου δυσκολίας το φιλικό τεστ που θα δώσει ο Εργοτέλης αύριο (13/10) στο ΒΑΚ απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου θα έχει την ευκαιρία δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League να τσεκάρει τους παίκτες του απέναντι σ ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Μοναδική απουσία για την ομάδα μας θα είναι ο Χρήστος Αντωνίου ο οποίος μετά το διάστρεμμα που υπέστη τις προηγούμενες ημέρες θα μείνει έκτος δράσης ενώ από Δευτέρα θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11:00 και όπως έχει γίνει γνωστό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα διεξήχθη χωρίς προβλήματα και περιελάμβανε μυϊκή τόνωση και στατικές φάσεις».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 18:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep