«Ο πρόεδρός μας τρελαίνεται»

Ο Γιώργος Τουτζάρης για την κλήρωση και το γεγονός ότι η σέντρα στη Football League είναι στον «αέρα».

[googlead][/googlead]

Ο γενικος διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης, φιλοξενήθηκε στον Libero 107,4 FM και αναφέρθηκε στην κλήρωση της ομάδας του στο Κύπελλο, αλλά και στο γεγονός ότι η ημερομηνία της έναρξης του πρωταθλήματος είναι στον «αέρα».

Για την κλήρωση:
"Αγωνιστικά είναι μία κακή και δύσκολη κλήρωση. Εμπορικά, αντίθετα, είναι καλή κλήρωση. Όταν ξεκινάει ένας τέτοιος θεσμός εκπλήξεων όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο. Είναι δύσκολο αλλα θα το παλέψουμε. Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της Ελλάδος, οπότε εμπορικά ειναι καλά παιχνίδια για εμάς."

Για τον Εργοτέλη:
"Η ομαδα έχει προετοιμαστεί πολύ καλά. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας, όλα λοιπόν είναι στον αέρα. Αυτό είναι πρόβλημα για την ομάδα μας και τον σχεδιασμό μας. Ο πρόεδρος μας τρελαίνεται για το γεγονός οτι δεν ξέρουμε πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν. Είναι δύσκολο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 30 Σεπτέμβρη. Μάλλον για την άλλη βδομάδα το βλέπουμε. Υποτίθεται πως θα ξεκινούσαμε τώρα. Οι φιλοδοξίες μας και ο πρώτος στόχος ειναι να είμαστε στην Superleague 2, και αν γίνεται να είμαστε και στην Superleague. Πολλές ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο φέτος. Δεν ξεκινάμε απ΄οτην αρχή, συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε. "

Last modified onΤετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep