«Μας έχουν λείψει τέτοια ματς»

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου σχολίασε στο Fl News την κλήρωση του Κυπέλλου για τον Εργοτέλη.

[googlead][/googlead]

Ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και τον Αήττητο Σπάτων στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκκι Παπαβασιλείου, μίλησε στο Fl News για την κλήρωση και υποστήριξε ότι ο Εργοτέλης βλέπει ως πρόκληση αυτά τα ματς.

Ανέφερε: «Για εμάς είναι πράγματι δύσκολη κλήρωση, αλλά ταυτόχρονα και πρόκληση. Είναι πολύ ωραίο για την ομάδα να ξαναζήσει τέτοια παιχνίδια, της έχουν λείψει. Είναι ευκαιρία να δούμε κι εμείς σαν ομάδα σε τι επίπεδο είμαστε. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη διοργάνωση να κερδίσουμε το πρώτο ματς και αν το καταφέρουμε, ίσως να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι, που θα είναι εντός έδρας.

Φυσικά το πλεονέκτημα το έχει ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα προσπαθήσουε να πάρουμε εμπειρίες και τα νέα παιδιά που απαρτίζουν το ρόστερ, θα έχουν κίνητρο. Προσπαθούμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΓΙΟΥΧΤΑ

Το Σάββατο (22/9) ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει στις 16.30 τον Γιούχτα σε φιλικό, στο Παγκρήτιο. Ο Παπαβασιλείου αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως ο Κοζορώνης, ο Χατζηδίμπας και ο Ροβίθης.

Last modified onΤετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep