Πρόκριση με τριάρα

Ο Εργοτέλης επιβλήθηκε 3-0 του Ερμή Αμυνταίου στη Φλώρινα, παίρνοντας την πρόκριση για τους ομίλους του Κυπέλλου.

Απόλυτα κυρίαρχος ήταν ο Εργοτέλης στη Φλώρινα, καθώς επικράτησε 3-0 του Ερμή Αμυνταίου, παίρνοντας το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Κορυφαίος παίκτης των Κρητικών ήταν ο Γιακούμπου, ο οποίος σέρβιρε και τα τρία γκολ, δύο εκ των οποίων πέτυχε ο Ιατρούδης και ένα ο Έφορντ.

Ο Εργοτέλης έδειξε από νωρίς στη Φλώρινα ποιος είναι το… αφεντικό στην αναμέτρηση με τον Ερμή Αμυνταίου, πιέζοντας από το ξεκίνημα. Στο 17’ ο Γιακούμπου έκανε τη σέντρα και ο Έφορντ από κοντά σημείωσε το 0-1. Ακολούθησαν κι άλλες καλές στιγμές για τους Κρητικούς, όπως αυτή στο 37’ με τον Τσέλιο να μην μπορεί να νικήσει τον τερματοφύλακα Ηλιόπουλο δυο φορές.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε το σκηνικό του αγώνα και στο 58’ από σέντρα του Γιακούμπου, ο Ιατρούδης με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο 68’ ο Ιατρούδης και πάλι σκόραρε για το 0-3, επίσης μετά από σέντρα του Γιακούμπου.

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-3

ΓΚΟΛ: 17’ Έφορντ, 58', 68' Ιατρούδης

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Κώστας Μαργιορίδης): Ηλιόπουλος, Πιριτσάους, Σιδηρόπουλος, Γεωργιρζίδης (75’ Βασιλειάδης), Κουτσομήτρος (71’ Δόνες), Αμαραντίδης, Χαμαλίδης, Τσορλίδης, Ηλιάδης (84’ Μαρκόπουλος), Αθανασίδης, Χαϊτίδης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Χανιωτάκης, Mαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (74’ Μπουρσέλης), Ιατρούδης (80’ Αντωνίου), Καπνίδης (71’ Σταθόπουλος), Έφορντ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep