Ευχαριστίες Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης ευχαρίστησε τον Δήμο Φλώρινας και τον Ηλία Σολάκη για την παραχώρηση του ΔΑΚ.

Στη Φλώρινα βρίσκεται η αποστολή του Εργοτέλη για την εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ερμή Αμυνταίου την Κυριακή (16/09, 16:30). Μάλιστα, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε, τόσο τον Δήμο για την παραχώρηση του γηπέδου, όσο και τον βετεράνο άσο, Ηλία Σολάκη: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Φλώρινας για την παραχώρηση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) προκειμένου να προπονηθεί η ομάδα μας. Παράλληλα ευχαριστούμε τον Ηλία Σολάκη για την πολύτιμη βοήθεια του όσον αφορά την απρόσκοπτη παραμονή μας στην Φλώρινα».

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν, φυσικά, στόχο την πρόκριση στους ομίλους των «32» και με τις έως τώρα εμφανίσεις τους έχουν δείξει ότι με την απαιτούμενη σοβαρότητα δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Υπενθυμίζεται ότι ο τεχνικός, Νίκκι Παπαβασιλείου δεν υπολογίζει στους Κουατένγκ, Χατζηδίμπα, Κοζορώνη, Βογιατζή, Καλογεράκη, Κατσούρρι, Λαμπάκη, Μανουσάκη.

Η αποστολή: Κατσιμήτρος, Χανιωτάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βουτσάς, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Ιατρούδης, Μπρους, Πάτας, Ροβίθης, Έφορντ, Σταθόπουλος, Γιακούμπου, Καπνίδης, Αντωνίου, Οικονόμου, Μπουτσάκης.

Last modified onΣάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2018 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep