«Δημιουργική ομάδα»

Οι δηλώσεις του Νίκκι Παπαβασιλείου μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΑΟΧ Κισσαμικού. Οι δηλώσεις του Νίκκι Παπαβασιλείου μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου μίλησε μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΑΟΧ Κισσαμικού για τα συμπεράσματα που έβγαλε.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Εργοτέλη απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό (2-0), τα γκολ και τις φάσεις που δημιούργησε έμεινε ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκκι Παπαβασιλείου. Μίλησε για τον υψηλό ανταγωνισμό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του και το ότι δύσκολα θα γίνει άλλη κίνηση ενίσχυσης:

«Θεωρώ πως ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που πέρσι έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα την περσινή χρονιά. Θέλαμε να δούμε που είμαστε και νομίζω πως είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ και άλλες δύο, τρεις καλές ευκαιρίες. Δεν κρατήσαμε λίγο τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και το θέλαμε αυτό επειδή ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να δώσουμε 90 λεπτά, αφού έχουμε μπει σε ένα άλλο στάδιο της προετοιμασίας. Βγήκε λίγο κόπωση, όμως, σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά.

Νομίζω πως σε κάθε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και στα μάτια τα δικά μου είναι ξεκάθαρο πως δημιουργούμε μια πολύ καλή ομάδα».

Θα γίνουν άλλες προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας;

«Γενικά δεν νομίζω πως θα υπάρχει κάτι άλλο όλα τα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα δημιουργούν έντονο ανταγωνισμό, έχουν καταλάβει πως πρέπει να δουλεύουμε και στην προπόνηση και στο παιχνίδι. Σιγά, σιγά αλλάζουμε επίπεδο και στην αντίληψη αυτής της προσπάαθειας. Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο, αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος για να βελτιώσουμε και τις μικρές λεπτομέρειες που θέλουμε».

Last modified onΚυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2018 12:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep