Ναυάγιο με Σπυρόπουλο

Η συμφωνία του Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Εργοτέλη δεν ολκληρώθηκε τελικά και ο ποδοσφαιριστής δεν θα μετακομίσει στο Ηράκλειο. Η συμφωνία του Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Εργοτέλη δεν ολκληρώθηκε τελικά και ο ποδοσφαιριστής δεν θα μετακομίσει στο Ηράκλειο.

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε πως δεν ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, αφού ο ποδοσφαιριστής αθέτησε τη συμφωνία. 

Δεν επιβεβαιώσαν τελικά ο Εργοτέλης και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος την αρχική συμφωνία που είχαν κάνει για την συνεγρασία τους και ο 26χρονος δεξιός μπακ δεν θα φορέσει την φανένα της ομάδας του Ηρακλείου. Η διοίκηση του Εργοτέλη με ανακοίνωση της γνωστοποίησε το ναυάγιο της μεταγραφής και τόνισε πως κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι από την ομάδα και την ισορροπία των αποδυτηρίων της. Ο βασικός λόγος της ακύρωσης της συμφωνίας είναι η αθέτηση των όρων του αρχικού συμβολαίου από τον ποδοσφαιριστή και η αξίωση για διαφορετικούς στο τελικό. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει ότι η μεταγραφή του Παναγιώτη Σπυρόπουλου δεν θα ολοκληρωθεί, λόγω αθέτησης του ποδοσφαιριστή στους προσυμφωνηθέντες όρους του συμβολαίου του με τον ίδιο να επικαλείται προσωπικούς λόγους.
Η ισορροπία στα αποδυτήρια του Εργοτέλη είναι πάνω απ' όλους και απ' όλα.

Last modified onΚυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2018 10:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep