Επέμβαση ο Κυριακίδης

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο αμυντικός του Εργοτέλη, Κώστας Κυριακίδης. Αθήνα οι Σάμι, Τουτζάρης.

[googlead][/googlead]

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Τρίτη (03/10) ο Κώστας Κυριακίδης. Ο αμυντικός του Εργοτέλη είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, με την επιστροφή του να υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα.

Η επέμβαση έγινε στην κλινική «Creta InterClinic» από τον γιατρό, Ιωσήφ Χριστοφοράκη και τον κ. Γιώργο Στεφανουδάκη στο δεξί γόνατο. Στο πλευρό του Κυριακίδη, μάλιστα, βρέθηκαν στελέχη του τεχνικού τιμ και ποδοσφαιριστές, προκειμένου να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.

kiriaar

Στην Αθήνα οι Σάμι, Τουτζάρης

Ενώπιον της ΕΕΑ θα βρεθούν την Πέμπτη (05/10) ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Μάγκετ Σάμι και ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Τουτζάρης. Όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ, ο φάκελος είναι πλήρης, οπότε θα πρέπει να της χορηγηθεί πιστοποιητικό. Στις 15:00 αμφότεροι θα δώσουν το «παρών» στην κλήρωση του πρωταθλήματος.

Δείπνο μετά τον Ηρόδοτο

deiper

Το βράδυ της Δευτέρας (02/10) περιελάμβανε δείπνο για τον Εργοτέλη. Οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν μερικές ώρες χαλάρωσης σε εστιατόριο στην Αμμουδάρα. Το «παρών» έδωσαν οι Σάμι, Τουτζάρης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στειακάκης με τον υπεύθυνο ομάδων υποδομής, Μανώλη Σεβαστάκη και τον προπονητή της Κ19 κ. Βασίλη Πλεσίτη.

deiper2

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017 01:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep