Ισόπαλος με Ηρόδοτο

Ο Εργοτέλης έμεινε στο 1-1 στο 70λεπτο φιλικό με τον Ηρόδοτο.

[googlead][/googlead]

Ο Τάκης Γκώνιας είχε τη δυνατότητα το απόγευμα της Δευτέρας (2/10) να δει σε αγωνιστική κατάσταση τους παίκτες που δεν χρησιμοποιήθηκαν αρκετά στο φιλικό της Κυριακής (1/10) με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό. Ο Εργοτέλης έπαιξε για ένα εβδομηντάλεπτο με τον Ηρόδοτο και το τεστ προπονητικού χαρακτήρα έληξε στο 1-1.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», μάλιστα, έβαλε και παίκτες από την Κ19, αλλά και τον Αμερικανό επιθετικό Τζόσεφ Έφορντ, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά έπειτα από ένα φιλικό στο οποίο είχε δοκιμαστεί στο Καρπενήσι.

Ο Ηρόδοτος άνοιξε το σκορ στο 37' (δεύτερο λεπτό του β' μέρους), όταν από κόρνερ του Φουκαράκη, ο Γκίνης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 50' ο Ροβίθης σπατάλησε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Τελικά το 1-1 έγινε στο 60'. Ο Σπηλιώτης έκανε χέρι, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Ροβίθης έφερε το ματς στα ίσια.

Ηρόδοτος (Μ. Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Παρθενιάδης, Καργιωτάκης, Σπηλιώτης, Μπιλτσάρι, Παναγιωτάκης (43’ Αργκιλέσι), Κασαπάκης, Γκίνης, Κλινάκης, Παπαδάκης, Γαρεφαλάκης.

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Χανιωτάκης (36’ Κατσιμήτρος), Κυριαλάνης (55’ Κουτσογιαννάκης), Πάττας, Δουλγεράκης, Ροβίθης, Αγγελόπουλος, Κεφαλούκος (35’ Τσοκάνι), Κατσούρι, Λυδάκης (36’ Σεραφειμίδης), Μανουσάκης, Έφορντ (45’ Λούσι).

Πηγή: grandsport

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep