«Νίκος Καζαντζάκης» το Μαρτινέγκο

Το αθλητικό κέντρο του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο φέρει πλέον το όνομα του κορυφαίου Έλληνα συγγραφέα, Νίκου Καζαντζάκη. 

Η ιδέα των ανθρώπων του Εργοτέλη να  δοθεί το όνομα του κορυφαίου Έλληνα συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη, στο αθλητικό κέντρο του Μαρτινέγκο, πήρε «σάρκα και οστά».

Μετά από σχετική εισήγηση στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, η οποία  φυσικά εγκρίθηκε ομόφωνα το αθλητικό κέντρο του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο, μετονομάσθηκε σε γήπεδο «Νίκος Καζαντζάκης».  Μάλιστα ήδη τοποθετήθηκε και η ανάλογη επιγραφή στο χώρο με την πλήρης ονομασία να είναι «Αθλητικό Κέντρο Εργοτέλη – Γήπεδο “Nίκος Kαζαντζάκης”».

Μιλώντας για το θέμα στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ο Γιώργος Στειακάκης τόνισε: «Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να ονομαστεί το γήπεδο μας “Νίκος Καζαντζάκης” εκφράζει την πεποίθηση μας ότι ο Εργοτέλης από της ιδρύσεως του μέχρι σήμερα εκπληρώνει ένα χρέος – καθήκον προς την κοινωνία του Ηρακλείου, ακολουθώντας πιστά την γνωστή παραίνεση προς όλους του μεγάλου στοχαστή και συγγραφέα. Ο Εργοτέλης με το βλέμμα στο μέλλον, που είναι οι νέοι άνθρωποι αυτού του τόπου, ξεκινάει μια νέα εποχή για να δικαιώσει αυτούς που έχουν αγωνιστεί για το παρόν του και αυτούς που πιστεύουν σε ένα αθλητισμό αφοσιωμένο στον άνθρωπο».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep