«Ανταγωνιστικό σύνολο»

Βελτίωση είδε στον Εργοτέλη ο Τάκης Γκώνιας στο φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Χρόνο χρειάζονται οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη για να αφομοιώσουν το αγωνιστικό στυλ του Τάκη Γκώνια όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη νίκη (3-2) απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας. Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε σχετικά:

«Ως νεοσύστατη ομάδα που είμαστε και αν αναλογιστούμε πόσο γρήγορα έγιναν όλα, έχουμε ένα καλό ρόστερ και θέλω να δίνω χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που το αποτελούν. Την παρούσα στιγμή το πιο σημαντικό για εμάς είναι να αφομοιώσουν οι παίκτες το αγωνιστικό στυλ που θέλουμε να παίζουμε, κάτι που θέλει χρόνο. Είμαι τυχερός, όμως που αυτό που θέλει ο πρόεδρος είναι το ίδιο που θέλω και εγώ, να εξελίσσουμε τους παίκτες μας και να παίζουμε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου που είχαμε ήταν καλύτερη από αυτή του δευτέρου. Εμείς στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας που βρισκόμαστε τώρα, δουλεύουμε στην αμυντική λειτουργία, στην επιθετική δεν έχουμε κάνει ακόμα τη δουλειά που θέλουμε, κάτι που θα γίνει στη συνέχεια. Το στυλ, όμως και το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε είναι γνωστό και σε αυτό πάνω θα συνεχίζουμε. Για μια ολοκληρωμένη προετοιμασία χρειαζόμαστε οκτώ εβδομάδες, αν δεν μας φτάσουν μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα προσαρμοστούμε ανάλογα.

Η επικοινωνία μέσα στην ομάδα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα και πάνω σε αυτό είμαστε καλά. Η εικόνα που δείξαμε σήμερα σε σύγκριση με το πρώτο φιλικό, ήταν σαφώς καλύτερη. Για το χρονικό διάστημα που δημιουργήθηκε η ομάδα έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θέλει όμως ακόμα χρόνο και δουλειά».

Πηγή: grandsport.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017 10:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep