«Η ζωή δεν τελειώνει»

Ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Σουλτάτος, αναφέρεται στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας και το μέλλον της

Άγνωστο παραμένει ακόμα το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Εργοτέλης την νέα σεζόν. Η ομάδα του Ηρακλείου έχει κερδίσει αγωνιστικά την άνοδο της στην Stoiximan.gr Football League, όμως τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και η αδυναμία εύρεσης επενδυτή για την επόμενη ημέρα, ίσως στείλουν τον Εργοτέλη, ακόμα και στο… τοπικό!

Πάνω σε αυτά τα θέματα μίλησε στον «Athletic Radio 104,2», ο πρώην πρόεδρος των Κρητικών, Γιώργος Σουλτάτος.

Αναλυτικά ο Γιώργος Σουλτάτος μίλησε:

Για τα προβλήματα του Εργοτέλη:

«Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία όμως το πρόβλημα του το μεγάλο είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει μάθει να πρωταγωνιστεί στις μεγάλες κατηγορίες. Όμως, πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι για να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να υπάρχουν χρήματα. Τα χρήματα τελειώνουν σιγά – σιγά, δεν έχουμε τους πολλούς φιλάθλους που να συντηρήσουν την ομάδα, έχουμε λίγους και καλούς. Η ζωή δεν έχει τελειώσει για τον Εργοτέλη, έχει τις ακαδημίες της. Μπορεί να επιβιώσει άνετα».

Για την επόμενη ημέρα του Εργοτέλη:

«Κάθε χρόνο ακούγονται πολλά, έχει διακοπεί και θα συνεχιστεί στις 14 Ιουλίου. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο σύμφωνα με όσα μας είπε ο κύριος Βρέντζος. Πιστεύω ότι ο Εργοτέλης μπορεί να συμμετέχει στην Γ’ Εθνική και με το υλικό που έχει να νιώθει σίγουρος ότι θα μπορεί να συμμετέχει άνετα και με ασφάλεια».

Για το ενδιαφέρον επενδυτή για το οποίο έκανε λόγο ο Γιώργος Βρέντζος:

«Δεν είναι σίγουρο αυτό, μακάρι να υπάρξει γιατί δεν μετρούν μόνο τα χρήματα αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις».

Για τον Γιώργο Βρέντζο:

«Ο Γιώργος Βρέντζος είναι ένας από τους κορυφαίους παράγοντες των τελευταίων χρόνων. Έχει δαπανήσει πολλά χρήματα και δυστυχώς ο παραγοντισμός συγκαταλέγεται μέσα στα μεγαλύτερα πάθη. Παρασύρθηκε μέσα από την αγωνία του να ανέβει η ομάδα αλλά λόγω ιδιοσυγκρασίας την πάτησε. Δεν θέλει να αποχωρήσει όμως δεν γνωρίζει και ο ίδιος τι θα γίνει».

Για το που θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης τη νέα χρονιά:

«Στην Γ’ Εθνική υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να υποστηρίξουν την ομάδα. Αν δεν μπορούν τότε η ομάδα θα πάει στο τοπικό. Ο Εργοτέλης έχει ιστορία 90 χρόνων, είναι μια ομάδα που την αγαπάει όλος ο κόσμος. Το πρόβλημα μας δεν είναι το πισωγύρισμα αλλά το ποιοι άνθρωποι τον υπηρετούν. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θέλουν να τον υπηρετήσουν και το μέλλον πάντα θα του ανήκει».

Για την δική του συμμετοχή:

«Εγώ είμαι παρόν και στις δύο καταστάσεις. Ότι μου έχει ζητηθεί, έχω βοηθήσει και θα κάνω ότι μπορώ ώστε ο Εργοτέλης να βρεθεί, τουλάχιστον, στην Γ’ Εθνική».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep