«Αναμονή για το καλό του Εργοτέλη»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε στο FL News ότι για το καλό του Εργοτέλη καλό είναι να κάνουν όλοι μία εβδομάδα υπομονή.

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Βρέντζος ζήτησε μία εβδομάδα παράταση, ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει ειλικρινές ενδιαφέρον από επενδυτή. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» θα διανύσουν μία ακόμα εβδομάδα αγωνίας. Τις εξελίξεις περιμένει και ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε στο FL News πως για το καλό του Εργοτέλη οφείλουν άπαντες να κάνουν το ίδιο. Όπως σημείωσε: «Έπρεπε να κρατήσω αυτή τη στάση για να είναι και οι ποδοσφαιριστές ενωμένοι, όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία τους...».

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου δήλωσε στο FL News:

«Από σεβασμό και στον κόσμο και στη διοίκηση και στον πρόεδρο έπρεπε να κρατήσω αυτή τη στάση για να είναι και οι ποδοσφαιριστές ενωμένοι. Όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία τους. Περιμένουμε τις εξελίξεις και όλοι ευελπιστούμε, όχι για το καλό το δικό μας, γιατί εμείς κάπου θα συνεχίσουμε την καριέρα μας, αλλά για το καλό του Εργοτέλη. Δεν το παίζω ότι είμαι Εργοτέλης, αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό.

Μία εβδομάδα ακόμα υπομονή δεν θεωρώ ότι είναι κάτι παράλογο. Από εκεί και πέρα ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του. Το να γράφει ο καθένας ότι θα πάω από εδώ και από εκεί, εγώ ξέρω ποιοι με έχουν πλησιάσει, αλλά απάντησα πως είναι σωστό να περιμένω τον Εργοτέλη. Έτσι όπως είναι και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν βλέπω να κινείται και τίποτα στις άλλες ομάδες. Επαναλαμβάνω ότι δεν το παίζω Εργοτέλης, αλλά κάναμε όλοι μεγάλη προσπάθεια τους μήνες αυτούς. Θεωρώ ότι στο τέλος θα βρεθεί λύση ανεξάρτητα ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 16:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep