Προφορικές απαντήσεις και ΓΣ

Προφορικά απάντησε η ΕΠΟ για τη συμμετοχή του Εργοτέλη στη Γ’ Εθνική – Προς νέα αναβολή η ΓΣ της ΠΑΕ

Η απάντηση που περίμεναν στον Ερασιτέχνη Εργοτέλη από την ΕΠΟ ήρθε την Τρίτη (23/3), αλλά χωρίς να έχει επίσημο χαρακτήρα. Η ΕΠΟ έδωσε προφορικά την έγκρισή της για τη συμμετοχή των «κιτρινόμαυρων» στη Γ’ Εθνική, εξέλιξη που λογίζεται ως θετική. Βέβαια, στον Εργοτέλη θα ήθελαν γραπτώς αυτή την απάντηση, ωστόσο αυτή η έγκριση δίνει το δικαίωμα στον Γιώργο Βρέντζο να εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του να ηγηθεί διοικητικά του συλλόγου. Ακόμα μένουν πολλά ερωτήματα αναπάντητα, ως προς τα χρέη που θα ακολουθήσουν τη νέα ΠΑΕ, με την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Πάντως, εξελίξεις δεν αναμένεται να σημειωθούν σήμερα (23/3) στις 17:00 στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Εργοτέλης. Ο Δημήτρης Παπουτσάκης παραμένει αμετακίνητος στην απόφασή του να μην προχωρήσει άμεσα στη διάλυση της ΠΑΕ, αλλά στην υπαγωγή της σε άρθρο του πτωχευτικού κώδικα. Ωστόσο, από την ΕΕΑ ξεκαθαρίστηκε, πως δεν θα δίνεται άδεια σε καμία νέα ΠΑΕ, αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλιάς. Κι αυτό ενδεχομένως να δημιουργήσει πρόβλημα στον Εργοτέλη, αν επιστρέψει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αν οδηγηθεί σε αναβολή η ΓΣ, στην τρίτη της απόπειρα, ο Παπουτσάκης ως μεγαλομέτοχος θα μπορέσει να περάσει τις δικές του προτάσεις για τη μη διάλυση της ΠΑΕ, καθώς κάτι τέτοιο προβλέπεται από το καταστατικό. Μια τέτοια εξέλιξη ίσως έχει συνέπειες για τον Εργοτέλη, χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο από την ΕΕΑ, στην οποία έχει απευθυνθεί σχετικό ερώτημα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep