Αναμονή για τη Γενική Συνέλευση

Την επαναληπτική ΓΣ της ΠΑΕ την Τετάρτη (23/3, 17:00) περιμένουν στον Εργοτέλη.

Δύο εβδομάδες μετά την πρώτη αποτυχημένη απόπειρα Γενικής Συνέλευσης στον Εργοτέλη για τη λύση και την εκκαθάριση της εταιρείας, την Τετάρτη (23/3, 17:00) θα διεξαχθεί η επαναληπτική. Ωστόσο, δύσκολα θα διεξαχθεί και αυτή, μιας και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφοροποίηση των προθέσεων του μεγαλομετόχου Δημήτρη Παπουτσάκη. Στόχος του είναι να μην προχωρήσει στην εκκαθάριση της ΠΑΕ, αλλά η υπαγωγή της σε άρθρο του πτωχευτικού κώδικα, προκειμένου να καθυστερήσει την διαδικασία και να μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις.

Από την άλλη, οι υπόλοιποι μέτοχοι και ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης αντιτίθενται σε κάτι τέτοιο, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέπειες θα έχει αυτή η διαδικασία στη νέα ΠΑΕ, όταν η ομάδα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το μόνο που έχει αλλάξει αυτό το διάστημα είναι η αποκάλυψη πως ο νέος αθλητικός νόμος θα προβλέπει οι νέες ΠΑΕ να «κουβαλούν» τα χρέη των παλιών. Παράλληλα, η ΕΠΟ ακόμα δεν έχει απαντήσει στα ερωτήματα για τις κυρώσεις που θα αντιμετωπίσει ο Εργοτέλης τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι η Γενική Συνέλευση να οδηγηθεί εκ νέου σε αναβολή, ωστόσο βάσει του καταστατικού, την τρίτη φορά, θα μπορέσει ο Δημήτρης Παπουτσάκης να περάσει την δική του πρόταση για μη διάλυση της ΠΑΕ…


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep