«Θετικό ότι ξεκινάμε εντός έδρας»

Η πρεμιέρα του Εργοτέλη στη Football League γίνεται στο Παγκρήτιο με τον ΑΟ Χανιά και σ’ αυτό στάθηκε ο Γάσμινκο Βέλιτς

Έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος θα παρουσιαστεί ο Εργοτέλης σύμφωνα με τον Γιάσμινκο Βέλιτς, που τονίζει πως η πρεμιέρα εντός έδρας είναι θετικό στοιχείο για την ομάδα του.

«Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα, εναντίον ενός αντιπάλου δύσκολου και φιλόδοξου, τον οποίο όμως γνωρίζουμε από το μεταξύ μας φιλικό. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βρισκόμαστε σε ετοιμότητα στην έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να ξεκινήσουμε με θετικό τρόπο τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν θα γίνει στην έδρα μας είναι ένα θετικό στοιχείο, όμως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όλοι θα παίξουμε μεταξύ μας. Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες και τις προϋποθέσεις εκείνες που θα μας επιτρέψουν να κοιτάμε με αισιοδοξία το πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι χωριστά» τόνισε σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη.

Σχετικά με τα αγωνιστικά, με πρωινή προπόνηση το Σάββατο (5/9) συνέχισε την προετοιμασία της η ομάδα του Ηρακλείου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής σε ζευγάρια, ταχύτητες αντίδρασης, δίτερμα και στημένες φάσεις, ενώ την Κυριακή (6/9) θα διεξαχθεί φιλικό με τον Ρούβα στις 18.15.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep