Ευχές και… έμμεση απάντηση από Εργοτέλη

Οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ ευχήθηκαν τα καλύτερα στον Καλέ για τη γέννηση της κόρης του και τονίζουν ότι τις προσεχείς ημέρες θα ενταχθεί στις προπονήσεις

Η απουσία του Καλέ από την προετοιμασία του Εργοτέλη, που αισίως μπαίνει στον δεύτερο μήνα της και την… τελική ευθεία, έχει δώσει αφορμή για αρκετές συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου στην ομάδα. Ωστόσο, οι διοικούντες την κρητική ΠΑΕ θέλησαν ουσιαστικά να κλείσουν το θέμα με μια… ευχετήρια ανακοίνωση. Γνωστοποιώντας πως η σύζυγος του παίκτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, του εύχονται τα καλύτερα κι επισημαίνουν πως τις προσεχείς ημέρες θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η οικογένεια του Εργοτέλη εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Έλτον Καλέ και στη σύζυγό του, Κάρλα, να τους ζήσει η κόρη τους, η οποία γεννήθηκε χθες στη Βραζιλία! Με τις θερμότερες ευχές μας για υγεία, καλοτυχία και καλή ανατροφή! Ο Καλέ θα ενταχθεί στις προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Γιάσμινκο Βέλιτς τις επόμενες μέρες».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep