Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παραχωρεί το 51% ο Παπουτσάκης

Σε ποιους επιχειρηματίες παραχωρεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Εργοτέλη ο Δημήτρης Παπουτσάκης.

Έξι πρόσωπα της εμπιστοσύνης του έχει επιλέξει ο Δημήτρης Παπουτσάκης, προκειμένου να τους παραχωρήσει το 51% του πακέτου των μετοχών και από κοινού να κινήσουν τις διαδικασίες αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «prismasport», ο Παπουτσάκης έχει επιλέξει τους κ.κ. Παπαντωνάκη (δικηγόρος), Καραταράκη (επιχειρηματίας), Φραγκάκη (πολιτικός μηχανικός), Κατρινάκη (ιατρός), Σαμαριτάκη (επιχειρηματίας), Γιανουλάκη (επιχειρηματίας), στους οποίους θα μεταβιβάσει αναλογικά το 51% των μετοχών της ΠΑΕ Εργοτέλης, κάνοντας τους ουσιαστικά και ιδιοκτήτες της ομάδας. Αυτές τις μέρες γίνονται τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία και να επικυρωθεί.

Οι έξι προαναφερθέντες θα κληθούν να διαχειριστούν τις μετοχές, με τον Παπουτσάκη να απέχει από τα διοικητικά, αλλά να ενημερώνεται για τις κινήσεις τους. Μάλιστα, ο ίδιος θα ενεργοποιηθεί εφόσον παρουσιαστεί σοβαρή πρόταση για την ΠΑΕ. Οι νέοι κάτοχοι των μετοχών θα τρέξουν τις εξελίξεις και μαζί με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής θα συγκροτήσουν τη νέα διοίκηση.

Last modified onΣάββατο, 08 Ιούνιος 2013 13:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep