Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τελειώνει του προπονητή

Ο Εργοτέλης θέλει να κλείσει το θέμα του προπονητή μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε να αρχίσει η οργάνωση της ομάδας ενόψει της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου.

Απομένουν μόλις τρεις εβδομάδες για να μπει πάλι η ομάδα του Εργοτέλη στο γήπεδο για πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν και πλέον ο χρόνος για την οργάνωση του ρόστερ και της προετοιμασίας αρχίζει να πιέζει την ομάδα της Κρήτης. Το πρώτο μέλημα είναι να κλείσει το θέμα του προπονητή, με το ρεποστάζ να αναφέρει πως υπάρχουν προχωρημένες συνομιλίες με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι τάσεις που υπάρχουν στην διοίκηση, όμως, δεν είναι όλες στην ίδια γραμμή, με τις απόψεις να έχουν διαφορετική οπτική. Υπάρχουν οι άνθρωποι που αναζητούν μεγαλύτερη εμπειρία για την λύση του πάγκου και προτείνουν τον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ ανάμεσα στα ονόματα είναι και αυτό του Κρητικού Γιάννη Πετράκη.

Σημειώνεται ότι ο Ελευθερόπουλος βρίσκεται στην Κύπρο και συζητά με τους διοικούντες την ΑΕΚ Λάρνακα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Ιούνιος 2013 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep