Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βοήθησε ο κυρ Απόστολος…»

Ο Γρηγόρης Αθανασίου αναφέρθηκε στην άνοδο του Εργοτέλη και τη βοήθεια του Απόστολου Παπουτσάκη.

Ο γκολκίπερ της ομάδας του Εργοτέλη φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 1042, και μίλησε για την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στη Super League, σημειώνοντας ότι βοήθησε από εκεί ψηλά και ο Απόστολος Παπουτσάκης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθανασίου:

Για την χρονιά που πέρασε:

«Ήταν μια χρονιά που δεν τελείωνε με τίποτα, με πολύ κούραση, πολλά παιχνίδια αλλά τελικώς τα βγάλαμε εις πέρας και τελειώσαμε το πρωτάθλημα χαρούμενο».

Για το 15 λεπτά που μεσολάβησαν από το τέλος του παιχνιδιού με τη Νίκη Βόλου, μέχρι να μάθουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

«Η αλήθεια είναι πως τα 15 λεπτά μετά το σφύριγμα μας φάνηκαν τουλάχιστον μια ώρα. Δεν περνούσαν και σκεφτόμασταν ακραία πράγματα. Τελικά όλα πήγαν όπως θέλαμε και όλα καλά».

Για το ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν μετά την άνοδο μετά από σχεδόν ένα χρόνο στα γηπεδα:

«Η αλήθεια είναι πως ξεκινήσαμε αρχές Ιουλίου. Δεν ξέραμε πού θα αγωνιστούμε, 11 μήνες μέσα στα γήπεδα ήταν πολλοί, επίπονοι και ό,τι καταφέραμε το αξιζαμε και με το παραπάνω».

Για την κοιλιά της ομάδας:

«Ήταν ενα πολύ κακό διάστημα και το μόνο θετικό ήταν πως δεν βρεθήκαμε εκτός τριάδας. Δεν μας πήρε από κάτω, γιατί ήμασταν σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε.Από την 7η αγωνιστική ήμασταν συνέχεια μέσα στην τριάδα. Αν δεν κάνω λάθος εμείς και ο Απόλλων μόνο ήμασταν στην τριάδα από την αρχή. Είχαμε και ένα μαξιλαράκι από την 4η θέση και ίσως αυτό μας επηρέασε και κάναμε την αγωνιστική μας κοιλιά».

Για το αν αυτή η διαφορά ήταν το κλειδί για την άνοδο:

«Εκτός από αυτό το μαξιλαράκι νομίζω το κλειδί της επιτυχίας και που το λένε και άλλα παιδιά είναι πως υπήρχε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα και δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα αν ο Εργοτελης δεν είχε 28-29 πραγματικά φοβερούς χαρακτήρες.Κομβικό ματς ήταν το εντός, με την Αναγέννηση και μετά με την βοήθεια της Επιτροπής που στάθηκε πραγματικά δίπλα μας καταφέραμε να βγάλουμε την χρονιά εις πέρας.

Ολοι συζητούσαμε και είχαμε βάλει σαν στόχο να το κάνουμε δικό μας θέμα και να φανούμε δυνατοί στα δύσκολα. Ήμασταν όλοι μαζί και αν δεν είχε αυτούς τους χαρακτήρες ο Εργοτέλης δεν θα είχε καταφέρει τίποτα. Επίσης ο κυρ Απόστολος έκανε ό,τι μπορούσε από ψηλά για να βοηθήσει. Ενας λόγος είναι και αυτός που ανεβήκαμε».

Για τον ίδιο:

«Εύχομαι να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και φέτος. Να αφήσω πίσω τα προηγούμενα κακά χρόνια και τους τραυματισμούς και να συνεχίσω με καλές χρονιές. Νομιζω έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, βοήθησα και έβαλα το λιθαράκι μου για να ανέβει στην superleague η ομάδα».

Για το αν θα συνεχίσει στον Εργοτέλη και τη νέα σεζόν:

«Θέλω να είμαι με την ομάδα στην προσπάθειά της και να συνεισφέρω να κάνει μια καλή πορεία. Τώρα αν προκύψει κάτι άλλο που να ικανοποιεί την ομάδα καλώς να έρθει».

Για τον Παύλο Δερμιτζάκη με τον οποίο συνεργάστηκε μαζί στον ΠΟΑ:

«Αρχικά του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε. Επιστρέφει ως αντίπαλος, του εύχομαι καλή επιτυχία στο νεο του ξεκινήματα. Πολύ κάλος προπονητής και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ τον ΟΦΗ. Ένας προπονητής που δουλεύει πολύ και δεν αφήνει τίποτα στο ντούκου, πολύ πειθαρχημένος, του αρέσει η πειθαρχία και το δυνατό του σημείο είναι στο θέμα της τακτικής.Καλή επιτυχία και στον Γιάννη (σ.σ. Νταουσιάνης) ήμασταν μαζί συμπαίκτες και να ευχηθώ και σε αυτόν καλό ξεκίνημα και επιτυχίες».

Last modified onΤρίτη, 04 Ιούνιος 2013 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep