Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα λέει με Ελληνοαμερικανό

Στην Αθήνα ο Δημήτρης Παπουτσάκης, όπου τα λέει με Ελληνοαμερικανό για να εμπλακεί στον Εργοτέλη.

Στις 9 Μαΐου το flnews.gr αποκάλυπτε το ενδιαφέρον Κρητικού επιχειρηματία που διαμένει στις ΗΠΑ να εμπλακεί στα διοικητικά του Εργοτέλη. Λίγες μέρες αργότερα είχαμε αναφερθεί στο ταξίδι-μυστήριο του Φανούρη Βατσινά στην Αμερική, με τη φημολογία να το συνδέει με την υπόθεση του Εργοτέλη.

Και έρχεται αυτές τις μέρες ο Δημήτρης Παπουτσάκης να... ταράξει τα νερά, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΦΩΤΟΣ», τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Αθήνα, όπου και συνομιλεί με Αλληνοαμερικανούς για το ενδεχόμενο να ασχοληθούν με την ομάδα του Ηρακλείου. Μέσα στο επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος.

Παράλληλα, την Κυριακή (2/6, 17.30), στη Σητεία, η τοπική ομάδα Νίκη θα τιμήσει τον Εργοτέλη για την επάνοδό του στη Σούπερ Λίγκα. «Φιλικός αγώνας γιορτή, Α.Ο. ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ - ΠΑΕ EΡΓΟΤΕΛΗΣ την Κυριακή 02 Ιουνίου στις 17:30 στο δημοτικό στάδιο Σητείας. Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να δώσει βροντερό παρόν και να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα, τιμώντας την Κρητική ομάδα για την άνοδό της στη Super League» αναφέρεται στην ανακοίνωση της τοπικής ομάδας.

Last modified onΠέμπτη, 30 Μάιος 2013 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep