Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτο χωρίς Αθανασίου

Για πρώτη φορά χωρίς τον Γρηγόρη Αθανασίου ο Εργοτέλης για το πρώτο βήμα τριάδας.

Η ομάδα του Ηρακλείου δύο στροφές πριν το φινάλε βρίσκεται σε τροχιά απευθείας ανόδου και την Τετάρτη (22/05) θέλει να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που απέμειναν για να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο. Το μυαλό όλων στον Εργοτέλη βρίσκεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο και όχι στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου που θα κρίνει τα πάντα, καθώς γνωρίζουν ότι η ομάδα της Φυλής θα παίξει το τελευταίο χαρτί για την παραμονή της.

Οι «κιτρινόμαυροι» για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Γρηγόρη Αθανασίου. Ο γκολκίπερ της ομάδας του Ηρακλείου είναι ο μόνος στη Football League που δεν έχει χάσει λεπτό σε 38 αγώνες, όμως έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν θα υπερασπιστεί την εστία του Εργοτέλη. Εκτός πλάνων έμεινε ακόμα ο τιμωρημένος Ουέλινγκτον και οι Δωματάς, Κοτσώνης.

Η αποστολή: Καβουσάκης, Δερμιτζάκης, Πίτσος, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Χρυσοφάκης, Γκαντιάγκα, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Χαλκιαδάκης, Βερπακόφσκις, Ζαχόρα, Χαντί, Πλουσής, Λαμπίν, Ευαγγέλου.

Last modified onΤρίτη, 21 Μάιος 2013 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep