Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανοίγουν οι πόρτες στο Παγκρήτιο!

Κάλεσμα του Εργοτέλη στον κόσμο του για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σε δύο αγωνιστικές και η αγωνία είναι στο... κόκκινο. Ο Εργοτέλης παραμένει σε τροχιά απευθείας ανόδου και όπως είναι φυσικό στην αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο η επικράτηση είναι επιτακτική. Οι άνθρωποι της ομάδας του Ηρακλείου έχουν ανάγκη την παρουσία του κόσμου τους και στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν τα ορίσουν στα πέντε ευρώ την τιμή των εισιτηρίων.
«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης (22/05/13) με τον θρασύβουλο (18.00) στο πλαίσιο της 41ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1.
Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959)» ανέφερε σε δελτίο Τύπου της η ΠΑΕ.
Μετά λοιπόν την τεράστια νίκη στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής, οι «κιτρινόμαυροι» βάζουν πλώρη για ένα ακόμα τρίποντο. Στην προσπάθεια αυτή ο Σταύρος Λαμπράκης δεν υπολογίζει στον Ουέλινγκτον που αποβλήθηκε στο ματς με την Παναχαϊκή, ενώ ο Τζανακάκης που αποχώρησε θα παίξει κανονικά. Υπέστη γαστρεντερίτιδα, που όμως δεν είναι ικανή να του στερήσει τη συμμετοχή. Απών, φυσικά, θα είναι και ο τιμωρημένος, Αθανασίου.

Τη Δευτέρα (20/5) όσοι αγωνίστηκαν στην Πάτρα έκαναν Οι υπόλοιποι ασκήσεις πίεσης με μπάλα και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα. Η προπόνηση της Τρίτης (21/5) θα αρχίσει στις 18.00.

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάιος 2013 17:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep