Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κανένα θέμα Γκόγκιτς»

Η διοίκηση του Εργοτέλη διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει θέμα Σίνισα Γκόγκιτς.

Την Παρασκευή (12/04) κυκλοφόρησαν σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο Εργοτέλης σκέφτεται το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας με τον Σίνισα Γκόγκιτς, όμως η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της το διέψευσε κατηγορηματικά και σημείωσε ότι τα δημοσιεύματα αυτά θέλουν να κάνουν κακό στην ομάδα του Ηρακλείου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ διαψεύδει κατηγορηματικά τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα που εγείρουν θέμα προπονητή στην ομάδα μας.

Γνωρίζουν άπαντες πλέον ότι η πηγή τέτοιων «αποκαλύψεων» το μόνο που δεν θέλει είναι το καλό του Εργοτέλη.

Δεν αποπροσανατολιζόμαστε, αλλά ακόμα πιο ενωμένοι έχουμε την προσοχή μας αποκλειστικά στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Πανσερραϊκό στο Παγκρήτιο, όπου η νίκη είναι ο αποκλειστικός μας στόχος. Και σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δίνουμε όλοι βροντερό «παρών» στις εξέδρες για να ωθήσουμε την ομάδα μας στην κατάκτηση των τριών βαθμών».

Από την πλευρά της η Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Σήμερα πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ για την απομάκρυνση του προπονητή κ. Γκόγκιτς από την ομάδα. Εμείς σαν οργανωμένοι θεωρούμε ότι θα ήταν μεγάλο λάθος την συγκεκριμένη στιγμή η αλλαγή προπονητή.

Πιστεύουμε ότι η ομάδα παρουσιάζει κάμψη η οποία δεν οφείλετε μόνο στον προπονητή αλλά και σε άλλους παράγοντες. Στηρίζουμε τους παίκτες το προπονητικό τίμ και την προσωρινή διοικούσα επιτροπή. 

Υ.Σ. Όλοι μαζί την Δευτέρα να κατακτήσουμε τη νίκη και ο δρόμος προς την Superleague είναι κοντά».

Last modified onΠαρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 22:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep