Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αβέβαιο το μέλλον Γκόγκιτς!

Στον Εργοτέλη έχουν αρχίσει να σκέφτονται ότι οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται ένα ηλεκτροσόκ...

Οι «χλωμές» εμφανίσεις καλά κρατούν στην ομάδα του Ηρακλείου. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Ηρακλή και το γκολ που δέχτηκαν στις καθυστερήσεις, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καταφέρει να ικανοποιήσουν - εξαίρεση το ματς με την ΑΕΛ - με αποτέλεσμα να χάσουν πολύτιμο έδαφος.

Μουρμούρες υπήρχαν εδώ και αρκετές ημέρες, όμως αυτές αυξήθηκαν μετά την ήττα (2-1) από την Καλλιθέα. Ο Σίνισα Γκόγκιτς εξέπληξε με τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα και εκ του αποτελέσματος δεν δικαιώθηκε. Δικαιολογίες μπορεί κανείς να βρει πολλές, όπως το γεγονός ότι δεν έγιναν κινήσεις τον χειμώνα για να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος ο πάγκος, όμως το βέβαιο είναι ότι πλέον η διοίκηση σκέφτεται πολύ σοβάρα τη λύση του ηλεκτροσόκ.

Ποιο είναι αυτό; Η αλλαγή προπονητή, με τις πληροφορίες από το Ηράκλειο να αναφέρουν ότι το μέλλον του Σερβοκύπριου είναι εξαιρετικά αβέβαιο και οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Το ερώτημα, βέβαια, που τίθεται είναι ποιος θα είναι ο διάδοχος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο... Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Γκόγκιτς δεν νιώθει πλέον σίγουρος στον πάγκο και η τελική απόφαση ανήκει στους διοικούντες και τον μεγαλομέτοχο, Δημήτρη Παπουτσάκη.

Last modified onΠαρασκευή, 12 Απρίλιος 2013 14:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep