Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κίτρινος πυρετός στον Εργοτέλη

Πολλές απουσίες θα έχει ο Εργοτέλης στα προσεχή ματς, αφού οι ποδοσφαιριστές του είδαν κίτρινες κάρτες και τέσσερις συμπλήρωσαν. Πολλές απουσίες θα έχει ο Εργοτέλης στα προσεχή ματς, αφού οι ποδοσφαιριστές του είδαν κίτρινες κάρτες και τέσσερις συμπλήρωσαν.

Η ομάδα της Κρήτης εκτός από τους βαθμούς που έχασε στις καθυστερήσεις με τον Ηρακλή, μετρά και πολλές απώλειες με κάρτες.

Ο Εργοτέλης λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης έχασε δύο βαθμούς, αλλά νωρίτερα στο παιχνίδι είχε χάσει ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές για τα προσεχή ματς. Οι Σαρρής και Γιοβάνοβιτς είδαν κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Τίκα και συμπλήρωσαν τις επτά, με αποτέλεσμα να πρέπει να δηλωθούν σε ένα από τα τέσσερα προσεχή ματς του Εργοτέλη.

Παράλληλα οι Λαμπίν και Ρομάνο έφτασαν τις τέσσερις κάρτες με αυτές που είδαν στη Θεσσαλονίκη και θα πρέπει και εκείνοι να δηλωθούν σε ένα από τα επόμενα ματς. Η σειρά των αγώνων που έχει μπροστά της η ομάδα της Κρήτης είναι με την Καλλονή εντός, με την Καβάλα εκτός, τον Βύζαντα εντός και τον Φωκικό εκτός.

Στα αγωνιστικά, στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Εργοτέλη που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα.

Η αυριανή προπόνηση θα αρχίσει στις 15.30. Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής (17/03/13) με την ΑΕΛ Καλλονής στο Παγκρήτιο Στάδιο (15.00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλ: 2810313959).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep