Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μόνο στενοχώρια»

Πικραμένος ο Σίνισα Γκόγκιτς από το γκολ που δέχτηκε ο Εργοτέλης στο 90+5’.

Ο τεχνικός του Εργοτέλη δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 με τον Ηρακλή: «Όταν χάνεις ένα παιχνίδι στο 95' τότε δεν μπορείς παρά να είσαι στεναχωρημένος. Κάναμε ένα φάουλ χωρίς λόγο και αυτό το πληρώσαμε. Τους βάλαμε στην περιοχή και γίνεται η ισοπαλία. Ο Μπουχαλάκης ήταν έξω απο το παιχνίδι. Δεν είχε καθαρό μυαλό στο τέλος. Δεν έπρεπε να γίνει φάουλ. Δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι πολύ κακός. Παίξαμε με μια ιστορική ομάδα, που ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Είχε πίεση και άγχος. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα με τον Γκαντιάγκα, ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις και δεν θέλαμξε να ρισκάρουμε.

Κάναμε φάσεις και βάλαμε ένα όμορφο γκόλ. Είχαμε καλες συνεργασίες. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Είμαστε καλή ομάδα και έχουμε καλούς παίκτες. Συνεχίζουμε έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Καμία ομάδα δεν είναι σίγουρη, για την άνοδο. Ούτε εμείς. Είχαμε και την κούραση και είναι λογικό. Καλή συνέχεια στον Χατζηνικολάου και τον Ηρακλή. Εύχομαι και στον Ηρακλή να βρεί το δρόμο του».

Ο Μηνάς Πίτσος τόνισε: «Ήρθαμε σε μία δύσκολη έδρα. Έχει μια δυναμική. Ο Ηρακλής είναι πάντα Ηρακλής. Με την βοήθεια του κόσμου του είχε τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα όμορφο γκολ στο 82', όμως μας μένει η πικρία για τον τρόπο και το λεπτό που Ισοφαριστήκαμε. Συνεχίζουμε όμως. Εχει πολύ δρόμο ακόμα, έχει ματς. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή».

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 22:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep