Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: «Άντε γαμ...»

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον προπονητή του Φωκικού, Πέτρο Δημητρίου.

Θέμα συζήτησης στις τάξεις του Εργοτέλη συνεχίζει να είναι το επεισοδιακό παιχνίδι της Τετάρτης (21/11) με τον Φωκικό. Οι Κρητικοί σημείωναν ότι τέτοιο τρόπο παιχνιδιού από τον αντίπαλο πρώτη φορά έβλεπαν και αναφέρονταν στα σκληρά μαρκαρίσματα και τις καθυστερήσεις.

Ωστόσο, δείγμα της έντασης που επικράτησε μετά τη λήξη του αγώνα είναι η αναφορά στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Κοσικίδη. «Με τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Δημητρίου Πέτρος απευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της γηπεδούχου ομάδας Λαμπράκη Σταύρο και του είπε άντε γαμ... μαλ...», έγραψε ο Κοσικίδης, αλλά τα επεισόδια που ακολούθησαν δεν τα έγραψε ποτέ...


Αποθεραπεία έκαναν στην προπόνηση της Πέμπτης (22/11) οι παίκτες του Εργοτέλη που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Φωκικό στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε δίτερμα. Θεραπεία έκανε ο Γιάννης Δωματάς και ατκό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μηνάς Πίτσος. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (23/11) στις 15.30.

Last modified onΠέμπτη, 22 Νοέμβριος 2012 16:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep