Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γκόγκιτς: «Σε άλλο γήπεδο ο Δημητρίου»

Έξαλλος ο προπονητής του Εργοτέλη με το σκληρό παιχνίδι του Φωκικού, ενώ στη συνέντευξη Τύπου είπε ότι ο Δημητρίου είδε άλλο παιχνίδι.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς δήλωσε: «Προσπάθησα να προετοιμάσω τους παίκτες το τι θα μας περιμένει. Με αυτές τις ομάδες αν δεν βάλεις γκολ μπαίνουν με πάθος και κάνουν και άλλα πράγματα. Ήμασταν σε άλλο γήπεδο με τον κ.Δημητρίου. Αν θέλεις πράγματι να παίξεις μπάλα έρχεσαι διαφορετικά. Είχαν στόχο να πάρουν βαθμό οι αντίπαλοί μας, όμως όχι έτσι. Εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό ανεξάρτητα αν είναι μικρής ηλικίας οι παίκτες.

Πολλά τα αβίαστα λάθη. Μας περιμένουν τέτοια παιγνίδια και μπορεί να γίνουν και χειρότερα. Αυτού τους δυο βαθμούς που χάσαμε πρέπει να τους πάρουμε κάπου. Έχουμε δύσκολο ματς με Λάρισα. Ο κόσμος ήταν μαζί μας ανεξάρτητα από το πόσοι ήταν. Η Β' Εθνική είναι πάρα πολύ δύσκολη. Λίγες ομάδες προσπαθούν σαν τον Εργοτέλη να παίξουν ποδόσφαιρο. Ξέρουμε αυτά που κάνουν και κάθε προπονητής προσπαθεί να βρει λύση για να μην χάσει».

 

 

Ο Σωκράτης Ευαγγέλου είπε: «Όπως σε όλα τα παιγνίδια, τα δώσαμε όλα για τους τρεις βαθμούς. Στο τέλος ειδικά χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να πάμε με τη Λάρισα να κερδίσουμε για να παραμείνουμε ψηλά».

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2012 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep