Βαζάκας: «Μόνο αν αυτοκτονήσει ο ΑΟΤ»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη των Τρικάλων ο προπονητής του Ασπρόπυργου, Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος τόνισε ότι οι Θεσσαλοί θα χάσουν την άνοδο μόνο αν αυτοκτονήσουν.

Αρχικά ο Γιώργος Βαζάκας ευχαρίστησε για την φιλοξενία: «Ευχαριστώ την διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα για την φιλοξενία. Έτσι πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες οι μεγάλες, όπως λειτούργησε και η Καβάλα, όπως λειτούργησε και η Βέροια. Το παιχνίδι παίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι έξω και ένα μεγάλο μπράβο στην διοίκηση».

Όσον αφορά το παιχνίδι σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είχαμε ορισμένα προβλήματα και έβαλα και ορισμένους παίκτες να εκτίσουν σε αυτό το παιχνίδι την ποινή τους, τελευταία στιγμή ανέβασε πυρετό και ο Φιλίποβιτς. Είχα πει στους παίκτες μου ότι το παιχνίδι μπορεί να κριθεί σε μία φάση. Παίζαμε απέναντι στον πρωτοπόρο που έχει πολλούς καλούς παίκτες, καλό προπονητή και τον αέρα της πρωτιάς οπότε έπρεπε να υπερβάλλουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα που πέτυχε το γκολ. Το πέτυχε ο ΑΟ Τρίκαλα σε μία φάση που αδράνησε η άμυνα μου, έγινε αλυσίδα λαθών. Δίκαια κέρδισε ο ΑΟ Τρίκαλα. Εύχομαι να πετύχει την άνοδο, εξαρτάται μόνο από τα χέρια του. Μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την πρώτη θέση. Η δεύτερη θέση θα παιχτεί. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων και τον Περικλή για την νίκη».

Last modified onΣάββατο, 08 Φεβρουάριος 2020 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep