Χαμένη ευκαιρία για Βέροια

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Ασπρόπυργος και Βέροια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Football League.

 

Η Βασίλισσα του Βορρά έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη δεύτερη στη βαθμολογία, ενώ ο Ασπρόπυργος συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα, που του δίνουν το δικαίωμα να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην κατηγορία από την 9η θέση.

Ο Ασπρόπυργος προηγήθηκε στο 21' με τον Κάκο και στο 26' άγγιξε το 2-0, όταν πλασέ του Φράγκου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Βέροια ισοφάρισε στο 36’ με τον Πέντα να βγάζει σε θέση τετ-α-τετ τον Πασά και εκείνος με πλασέ να κάνει το 1-1. Στο 40' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι του Φιλίπποβιτς στον Μουχάλη, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης, δεν υπέδειξε την παράβαση.

Ο Ασπρόπυργος, ο οποίος ήταν... φαρμάκι στις αντεπιθέσεις, προηγήθηκε πάλι στο 59' με προβολή του Φράγκου, αλλά η Βέροια απάντησε άμεσα. Συγκεκριμένα, στο 63’ ο Βεργώνης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέντα έκανε το 2-2.

Στο 69’ ο Πασάς είχε μια προσπάθεια στο πάνω μέρος του δοκαριού και το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας):Γκίνης, Κότσεφ, Σταγάκης, Νικολάου, Φιλίποβιτς, Μπαξεβάνος, Γκατσολάρι, Κάκο, Σγκούρι (72' Μίλιτς), Πολέτο (57' Σρέτσκοβιτς), Φράγκος (88' Νικολακάκης).

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης):Βοσνιάδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μαραγκός, Στάμου, Βεργώνης, Πολύζος, Πέντα (92' Σιμόνι), Καραγιάννης (62' Παυλίδης), Πασάς, Κανούλας (81' Πόζογλου)

Last modified onΚυριακή, 02 Φεβρουάριος 2020 22:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep