Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νταγκαλής για τους Νέους της ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Κώστας Νταγκαλής πέρασε από τις "εξετάσεις" του Μιχάλη Ζιώγα στην Σαμαρίνα και υπέγραψε συμβόλαιο πέντε χρόνων με την ΑΕΛ. Ο Κώστας Νταγκαλής πέρασε από τις "εξετάσεις" του Μιχάλη Ζιώγα στην Σαμαρίνα και υπέγραψε συμβόλαιο πέντε χρόνων με την ΑΕΛ.

Ο Κώστας Νταγκάλης που δοκιμάστηκε στην προετοιμασία της ΑΕΛ στην Σαμαρίνα υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και θα στελεχώσει την ομάδα Νέων.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα έχω για συμπαίκτες ποδοσφαιριστές όπως ο Κώστας Νεμπεγλέρας. Θα μάθω πολλά δίπλα τους».

Την απόκτηση του Κώστα Νταγκαλή για την ομάδα Νέων ανακοίνωσε η ΑΕΛ. Ο 18χρονος μέσος πήρε μέρος στην προετοιμασία της ομάδας στην Σαμαρίνα και «κέρδισε» τον Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του. Ο Κώστας Νταγκαλής αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και προέρχεται από τις ακαδημίες του Ασκληπιού Τρικάλων.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως είναι σημαντική εμπειρία για εκείνον να μαθαίνει δίπλα στον Κώστα Νεμπεγλέρα.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα και για αυτούς που με έχουν στηρίξει και με βοήθησαν να κάνω το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα έχω για συμπαίκτες ποδοσφαιριστές όπως ο Κώστας Νεμπεγλέρας. Θα μάθω πολλά δίπλα τους».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Νταγκαλή. Ο ποδοσφαιριστής – ο οποίος πήρε πέρασε από δοκιμή στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΛ στη Σαμαρίνα – υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας και θα ενταχθεί στην ομάδα Νέων. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 12/03/1994) προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ασκληπιού Τρικάλων και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

Last modified onΠαρασκευή, 10 Αύγουστος 2012 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep