Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εχουμε αγωνιστικό… εγώ»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Μιχάλης Ζιώγας στάθηκε στο "εγώ" που θα βγάλουν οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο και θα προσπαθήσουν να καταξιωθούν μέσα από την φετινή πορεία της ΑΕΛ. Ο Μιχάλης Ζιώγας στάθηκε στο "εγώ" που θα βγάλουν οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο και θα προσπαθήσουν να καταξιωθούν μέσα από την φετινή πορεία της ΑΕΛ.

Ο Μιχάλης Ζιώγας έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στο πρώτο φιλικό και κυρίως από την θέληση για καταξίωση.

«Ξέραμε το ρίσκο που πήραμε να αντιμετωπίσουμε στο πρώτο φιλικό μια ομάδα Super League που είναι πιο έτοιμη. Εχω μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως όλα τα παιδιά δείχνουν ένα πολύ μεγάλο αγωνιστικό «εγώ».

Ο Μιχάλης Ζιώγας στάθηκε ελάχιστα στα αγωνιστικά συμπεράσματα, αφού είναι το πρώτο φιλικό της ομάδας και μίλησε περισσότερο για την διάθεση των ποδοσφαιριστών του. Τόνισε πως το «εγώ» τους είναι το μεγαλύτερο κίνητρο και η ευκαιρία τους για να καταξιωθούν μέσα από την φετινή πορεία της ΑΕΛ.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως όλοι θα πάρουν τα ίδια λεπτά συμμετοχής για να διεκδικήσουν την θέση στην ενδεκάδα και οι τερματοφύλακες θα αγωνιστούν σε 90λεπτα για να έχουν ρυθμό και αντιδράσεις σε πίεση στη ροή του αγώνα.

«Ξέραμε το ρίσκο που πήραμε να αντιμετωπίσουμε στο πρώτο φιλικό μια ομάδα Super League που είναι πιο έτοιμη. Εχω μείνει ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως όλα τα παιδιά δείχνουν ένα πολύ μεγάλο αγωνιστικό «εγώ». Να προσπαθήσουν να καταξιωθούν μέσα από την φετινή πορεία της ομάδας μας. Δίνουμε την δυνατότητα σε όλα τα φιλικά παιχνίδια, σε όλα τα παιδιά να πάρουν συμμετοχή και να βγουν τα τελικά συμπεράσματα για το τι μπορεί ο καθένας να δώσει στην ομάδα».

«Γίνονται συζητήσεις και είμαστε σε αναζήτηση για τον τερματοφύλακα και τον επιθετικό. Το ζητούμενο είναι όταν θα κάνεις μια προσθήκη να είναι αξιόλογη και να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας».

Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν αγωνίστηκε σήμερα ο Βοσνιάδης;

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Τα λεπτά θα είναι όλα για όλους. Θα αγωνιστεί ο καθένας ένα 90λεπτο για να έχουμε κρίση για όλους. Σε ένα ημίχρονο δεν μπορεί να δείξει ένας τερματοφύλακας τα στοιχεία του και χρειάζονται ολόκληρο το παιχνίδι».

Βρέθηκε λύση για το θέμα του τρίτου τερματοφύλακα και του επιθετικού;

«Γίνονται συζητήσεις και είμαστε σε αναζήτηση. Το ζητούμενο είναι όταν θα κάνεις μια προσθήκη να είναι αξιόλογη και να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας».

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΕΛ - ΒΕΡΟΙΑ 0-1

Last modified onΠαρασκευή, 10 Αύγουστος 2012 00:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep