Με ελεύθερο «πνεύμα»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν υπολογίζει τον Αντώνη Μάγκα για το ματς της Κυριακής (25/11) με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν υπολογίζει τον Αντώνη Μάγκα για το ματς της Κυριακής (25/11) με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Για το καλύτερο που μπορεί να πάρει απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας στην Φιλιππούπολη θα παλέψει ο Αήττητος ώστε να συνεχίσει το καλό σερί των τριών τελευταίων αγωνιστικών. 

Οι δύο διαδοχικές ήττες στα ταξίδια στην Κρήτη για τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και οι ήττες από Πλατανιά και Ηρόδοτο ανήκουν στο παρελθόν για τον Αήττητο, αφού η ομάδα των Μεσογείων κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία της με τρία θετικά αποτελέσματα. Οι εντός έδρας ισοπαλίες με ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο (Κέρκυρα | Παναχαϊκή) μπορούν να θεωρηθούν θετικά, ενώ σημαντικό ήταν και το διπλό μέσα στον Αιγινιακό. 

Αυτή η βαθμολογική συγκομιδή οδηγεί την ομάδα του Αήττητου να ταξιδεύει στην Λάρισα για το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα (25/11, 15:00) χωρίς ψυχολογικό βάρος και με οδηγό την ισοπαλία που παραχώρησαν εκεί οι ποδοσφαιριστές του Μαρσέλο Τροΐζι στην Σπάρτη. Ο τεχνικός της ομάδας, Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αντώνη Μάγκα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ισόπαλο παιχνίδι της Τετάρτης (21/11) με την Παναχαϊκή. Αντίθετα ο Αντώνης Κοκκαλάς που είχε κάνει ράμματα μετά την αναμέτρηση θα βρίσκεται στη διάθεση του 50χρονου τεχνικού. Υπενθυμίζεται ότι παρελθόν αποτέλεσε ο Κώστας Μανωλάς.

Στην τελευταία προπόνηση, το Σάββατο (24/11) οι ποδοσφαιριστές  δούλεψαν περισσότερο στην τακτική, με τους παίκτες να ακολουθούν επίσης ασκήσεις κατοχής σε μικρούς χώρους αλλά και στη δύναμη. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός της ομάδας, Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι οι: Κοκκαλάς, Γεωργακόπουλος, Μουστάκης, Σπυρόπουλος, Χριστοφιλέας, Βούκοβιτς, Λάμπρου, Κασνέτση, Γροντής, Ηρακλής, Σταματάκης, Κατσάρας, Χαντί, Ματσούκας, Μαρουκάκης, Χατζηιωαννίδης, Κατσικογιάννης, Νικλητσιώτης.

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2018 01:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep