«Χάσαμε με κρύα γκολ»

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για την ανάγκη να βρει άμεσα βαθμούς ο Αήττητος ώστε να φύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για την ανάγκη να βρει άμεσα βαθμούς ο Αήττητος ώστε να φύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στάθηκε στις δύο κρίσιμες στιγμές της αναμέτρησης που δέχθηκε τα γκολ ο Αήττητος και ήταν καταλυτικά για να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα. 

Ο τεχνικός του Αήττητου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, μίλησε για την κακή εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο και τα γκολ που δέχθηκε πριν την λήξη του ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου, τα οποία έκριναν το παιχνίδι. Πλέον, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πρέπει να ψάξουν στη συνέχεια τον τρόπο να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη: 

«Ήρθαμε για να μπορέσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο. Γνωρίζαμε πως είναι ένα δύσκολο ματς και ότι ο Απόλλων ερχόταν από μία μεγάλη επιτυχία κόντρα στον Ηρακλή. Πιστεύαμε, όμως, πως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά. Απειληθήκαμε δύο φορές κι εμείς είχαμε μόνο κάποιες προϋποθέσεις. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 45ο λεπτό. Ένα κρύο γκολ από λάθος μας και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.  

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο καλά κι άλλαξε η εικόνα μας. Είχαμε δύο, τρεις καλές ευκαιρίες ακόμα και για να γυρίσουμε το ματς, αλλά πάλι με ένα κρύο γκολ με ένα φάουλ έξω από την περιοχή και μία αναμπουμπούλα φτάσαμε στην ήττα. Δεν μπορούσε να παιχτεί και καλό ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις».

Για την συνολική εικόνα του Απόλλωνα:

«Ο Απόλλων είναι μία ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα. Διαθέτει παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω πως βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση».  

Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Αήττητου μίλησε ο Γιώργος Κατσικογιάννης:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν πατούσαμε τόσο καλά και δεχθήκαμε ένα γκολ σε κομβικό σημείο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα και χάσαμε μία, δύο ευκαιρίες, αλλά φάγαμε ένα κρύο γκολ και τα πράγματα έγινα πολύ δύσκολα. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα γιατί από τη μέση και μπροστά είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε μία καλή ομάδα, με καλό ρόστερ και ελπίζω σιγά-σιγά να ανέβουμε και βαθμολογικά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep