Με 19 στην Άρτα

Ο Αιγινιακός πηγαίνει με ψυχολογία από τις προηγούμενες εκτός έδρας επιτυχίες του στην Άρτα για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη. Ο Αιγινιακός πηγαίνει με ψυχολογία από τις προηγούμενες εκτός έδρας επιτυχίες του στην Άρτα για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη.

Ο Αιγινιακός βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (20/11) στην πόλη της Άρτας για την αναμέτρηση της Τετάρτης (21/11) με τον Καραϊσκάκη Άρτας.

Οι δύο εκτός έδρας ισοπαλίες που έχει πάρει μέχρι τώρα ο Αιγινιακός στο πρωτάθλημα της Football League δεν έχουν εξαργυρωθεί με επιτυχίες στην έδρα του και αυτό τον διατηρεί στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας υπάρχει αισιοδοξία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (21/11, 15:00) με τον Καραϊσκάκη Άρτας, ο οποίος δεν έχει επιτυχία εντός έδρας, ενώ οι «κυανόλευκοι» έχουν περάσει από σαφώς πιο δύσκολες έδρες, με τις τις ισοπαλίες σε Πάτρα με Παναχαϊκή και Θεσσαλονίκη με Ηρακλή.  

Στις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός του Αιγινιακού, Μιρσάντ Γιονούζ είναι αυτή του Τσολακίδη, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του Αιγινιακού είναι οι εξής: Γιαγκιόζης, Kαραγκιόζης, Oρφανίδης, Σ. Tοπαλίδης, Δημήτρουλας, Zήσης, Πετρούσης, Kούστα, Πολύζος, Λάσκαρης, Έππας, Πιαστόπουλος, Πέριτς, Παπαδόπουλος, Zαννάκης, Δούμτσιος, Mαρκόφσκι, Kουμάντο, Στάνιτς.

Last modified onΤρίτη, 20 Νοέμβριος 2018 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep