Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στα όρια τους στα Ψαχνά

Οι στιγμές με τις γεμάτες εξέδρες και οι συγκινήσεις που ένιωσαν μέσα στην σεζόν που πέρασε κάνει τους ανθρώπους του Ηρακλή Ψαχνών να αναζητούν μέχρι την τελευταία στιγμή τη λύση για την επόμενη μέρα της ομάδας. Οι στιγμές με τις γεμάτες εξέδρες και οι συγκινήσεις που ένιωσαν μέσα στην σεζόν που πέρασε κάνει τους ανθρώπους του Ηρακλή Ψαχνών να αναζητούν μέχρι την τελευταία στιγμή τη λύση για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Η διοίκηση της ομάδας προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο ώστε να προχωρήσει την επόμενη σεζόν.

Τις τελευταίες εβδομάδες στον Ηρακλή Ψαχνών ζουν την αγωνία της επιβίωσης της ομάδας και της συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Football League. Τα νέα δεδομένα που βρήκαν στην πρώτη τους χρονιά στο πρωτάθλημα δεν τους αφήνουν πολλά περιθώρια και αντοχές για να μπουν πάλι στο πρωτάθλημα χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει στο ταμείο της ομάδας να υπάρχουν τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν τα βασικά έξοδα που χρειάζεται για τη συμμετοχή της και βέβαια ένα ποσό για να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο ρόστερ. Πέρσι είδαμε πολλά παραδείγματα ομάδων που αναζητούσαν ακόμη και λίγες ώρες πριν τις αναμετρήσεις τα χρήματα για τους διαιτητές, ή έκαναν ταξίδια σε όχι και τόσο καλές συνθήκες.

Αυτά τα δεδομένα θέλουν να τα αποφύγουν στον Ηρακλή Ψαχνών και για αυτό το λόγο αναζητούν τους πόρους για να προχωρήσουν χωρίς τις αγωνίες που επιφυλάσσουν τέτοιες καταστάσεις. Ακόμη χειρότερα κάνει τα δεδομένα η οικονομική αβεβαιότητα για το μέλλον της οικονομίας της Ελλάδας που δεν σου επιτρέπει να κάνεις οποιονδήποτε προγραμματισμό για εννέα μήνες μετά, όπως απαιτεί μια σεζόν.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep