Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στενεύουν τα περιθώρια

Στενεύουν τα περιθώρια στον Ηρακλή Ψαχνών και τις επόμενες ημέρες θα φανεί τελικά τι κατάληξη θα έχει το φετινό σήριαλ του καλοκαιριού για την ομάδα της Εύβοιας. Στενεύουν τα περιθώρια στον Ηρακλή Ψαχνών και τις επόμενες ημέρες θα φανεί τελικά τι κατάληξη θα έχει το φετινό σήριαλ του καλοκαιριού για την ομάδα της Εύβοιας.

Στα Ψαχνά ο χρόνος μοιάζει να κυλά εις βάρος της ομάδας που δεν βρίσκει λύση και τα μέλη της διοίκησης αναζητούν το επόμενο βήμα.

Η ανταπόκριση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη στα Ψαχνά και πλέον δεν υπάρχει άλλος χρόνος για να αλλάξει το σκηνικό από την συμπαράσταση των οπαδών της ομάδας. Οι συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα και χειροπιαστή λύση ώστε η ομάδα να προχωρήσει κανονικά στον σχεδιασμό της. Το περσινό ρόστερ έχει σκορπιστεί σε αρκετές ομάδες της Football League και της Super League με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και έτοιμες λύσεις για το χτίσιμο της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Στούπας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με όλα τα μέλη της διοίκησης και τους ανθρώπους που έτρεξαν πέρσι την ομάδα ώστε να βρουν λύση για να μπει κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League. Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για τις αποφάσεις και κυρίως τις εξελίξεις στα Ψαχνά, όπου δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα και όλα θα ξεκαθαρίσουν θετικά ή αρνητικά τις προσεχείς ημέρες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep