Μεμονωμένα στην Κέρκυρα

Μεμονωμένα θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Κέρκυρα οι φίλοι της ομάδας του Ηρακλή. Μεμονωμένα θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Κέρκυρα οι φίλοι της ομάδας του Ηρακλή.

Οι φίλοι του Ηρακλή θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το πρώτο εκτός έδρας αγώνα του «γηραιού» με την Κέρκυρα, αφού στα μέτρα τάξης αποφασίστηκε πως θα τους παραχωρηθεί η Θύρα 5. 

Μεμονωμένα θα μπορέσουν να μεταβούν στην Κέρκυρα για τον αγώνα του Ηρακλή με την ομάδα του Ιονίου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League οι φίλοι της ομάδας. Οι οργανωμένες εκδρομές μπορεί να έχουν απαγορευθεί, αλλά οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν μόνοι τους να βρεθούν στο γήπεδο, αφού στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης αποφασίστηκε η παραχώρηση της Θύρας 5 για όσους οπαδούς του Ηρακλή ταξιδέψουν από την Θεσσαλονίκη, ή προέρχονται από τις γύρω περιοχές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που θα ληφθούν στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλή με τον ΑΟ Κέρκυρας την ερχόμενη Κυριακή (4/11, 15.00). Στη σύσκεψη που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, μετείχαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας των δύο ομάδων, οι εκπρόσωποι της αστυνομίας, ενώ η Football League, έκανε παρέμβαση τηλεφωνικά. Όπως αποφασίστηκε, οι φίλοι του Ηρακλή που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στο νησί, είτε από τις γύρω περιοχές, είτε από την Θεσσαλονίκη, θα καθίσουν στην Θύρα 5 του γηπέδου, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, έξω από το γήπεδο, θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep