Χωρίς Περόνε με Ατρόμητο

O Εμάνουελ Περόνε τέθηκε εκτός από τον αγώνα του Ηρακλή με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος. O Εμάνουελ Περόνε τέθηκε εκτός από τον αγώνα του Ηρακλή με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Ηρακλής θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Εμάνουλ Περόνε, ο οποίος έχει πρόβλημα στον ώμο και θα μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Το πρόβλημα του απέκτησε ο Εμάνουλ Περόνε στην αναμέτρηση του Σαββάτου (27/10) με τον Ηρόδοτο θα τον αφήσει εκτός δράσης για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (31/10 - 17.15). Ο επιθετικός του Ηρακλή αισθάνεται ενοχλήσεις και το ιατρικό επιτελείο συνέστησε ξεκούραση για προληπτικούς λόγους και θεωρούν δεδομένο πως θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του, Αλέκου Βοσνιάδη, για το ντέρμπι της Κυριακής (4/11) με την Κέρκυρα.

 

Ο τεχνικός του «γηραιού» δεν υπολογίζει ακόμη τον Πέτρο Κανακούδη που έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο, ενώ δεν αναμένεται να πάρει στην αποστολή ούτε τους Μηνά Πτηνόπουλο και Πέτρο Γόμο που έχουν ταλαιπωρηθεί από ιώσεις τις τελευταίες ημέρες. Την Τρίτη (30/10) θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος και θα ανακοινωθεί από τον Αλέκο Βοσνιάδη η αποστολή.    

Last modified onΔευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 19:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep