«Θα ήταν δύσκολα ο Ηρακλής»

Ο Νίκος Ποντίκης μίλησε για τον Ηρακλή. Ο Νίκος Ποντίκης μίλησε για τον Ηρακλή.

Ο Νίκος Ποντίκης μίλησε για τις δυσκολίες που θα είχε ο Ηρακλής αν δεν ερχόταν η λύση του Τεό Παπαδόπουλου. Φιλικό μνήμης με Πόντιους Κατερίνης.

Το μέλος του Ιδρυτικού Σωματείου του Ηρακλή, Νίκος Ποντίκης μίλησε στον Fair Play FM για όλα. Αναλυτικά η συνέντευξή του: 

Για το αν θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη η γενική συνέλευση του ιδρυτικού σωματείου:

«Δεν έχω ακόμα καμία πληροφόρηση, σήμερα το βράδυ έχουμε μία συνεδρίαση στην οποία θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Ορισμένοι ίσως να μην μπορούν να είναι παρόντες, όπως για παράδειγμα ο κ. Ιωακειμίδης που είναι υπέυθυνος για τον οικονομικό απολογισμό

Για τη συμβολή του ιδρυτικού σωματείου στην έλευση επενδυτή:

«Ακόμη δεν ξέρουμε αν θα παραμείνουμε, καθώς μπορεί να υπάρξουν κι άλλοι υποψήφιοι. Θα το δούμε όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των υποψηφίων, με τις υποψηφιότητες να είναι μέχρι αύριο το βράδυ. Ο στόχος μας ήταν να βρούμε έναν άνθρωπο που να μπορέσει να ηγηθεί της ΠΑΕ. Εμείς είχαμε ένα ρόλο, να φέρουμε την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες και το καταφέραμε, κάτι που όλοι αναγνωρίζουν. Αν δε βρισκόταν επενδυτής θα υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα.

Το ότι σήμερα είναι ο κ. Παπαδόπουλος οφείλεται στη μεγάλη προσπάθεια που έγινε πέρσι. Αν η ομάδα δεν έπαιζε πουθενά ένα χρόνο, θα είχαν διαλυθεί τα πάντα. Μέχρι το καλοκαίρι βρίσκαμε πολλές δυσκολίες από εκκρεμότητες που είχε αφήσει ο κ. Παπαθανασάκης, αλλά ευτυχώς και με τη βοήθεια δικηγόρων καταφέραμε και παραδώσαμε μία ομάδα η οποία είναι έτοιμη για την επαγγελματική κατηγορία και για την Α' Εθνική, που είναι ο κύριος στόχος. Κινούνται όλα τα παιδιά, και ο Σάκης ο Χατζόγλου που βρισκόταν στο περσινό Δ.Σ., προκειμένου να φτιάξουν την ομάδα για να είναι έτσι πως πρέπει να είναι». 

Για το σημερινό φιλικό στη μνήμη του Θόδωρου Παπαδόπουλου:

«Ευτυχώς ο Ηρακλής τιμά τη μνήμη του Θόδωρου του Παπαδόπουλου, καθώς αν δεν υπήρχε αυτός δε θα υπήρχε Ηρακλής. Έτσι πρέπει να γίνεται, για ανθρώπους που πρόσφεραν στο σύλλογο και σε κρίσιμες στιγμές έβαλαν τα στήθια τους μπροστά και προχώρησε η ομάδα".

Για τη χρησιμοποίηση δύο διαφορετικών ενδεκάδων στο σημερινό φιλικό και στο μεθαυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τη Θύελλα Καμαρίου:

«Ο Αλέκος διαχειρίζεται πολύ καλά το ζήτημα, καθώς χρησιμοποιεί όλους τους παίκτες, προκειμένου να έχει μία σαφή εικόνα. Πιστεύω ότι με την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και να πετύχει το στόχο που έχει τεθεί, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α' Εθνική». 

Για την παρουσία των Αλέκου Βοσνιάδη και Παύλου Μυροφορίδη, που... ειδικεύονται στις ανόδους:

«Σαφώς και ο Αλέκος και ο Παύλος είναι δύο πολλοί έμπειροι άνθρωποι στη Β' Εθνική. Υπάρχει βέβαια το γεγονός ότι η ομάδα ξεκίνησε αργά και ήρθαν πολλοί παίκτες. Μόλις ξεπεραστούν αυτά νομίζω ότι ο Ηρακλής θα βαδίσει όπως πρέπει να βαδίσει και θα έχουμε την πολυπόθητη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία».

Για το ζήτημα που προέκυψε με τις δύο διαφορετικές ανακοινώσεις για τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών:

«Είναι αγαπητοί φίλοι και ο Λάκης Παπαϊωάννου και ο Κώστας ο Ηλιάδης. Το ιδρυτικό σωματείο δεν πήρε ποτέ απόφαση για πρόσληψη του Κώστα Ηλιάδη, η ανακοίνωση έγινε μεμονωμένα. Υπάρχει χαρτί με απόφαση του Δ.Σ. όπου λέμε με τις υπογραφές μας ότι προσλαμβάνουμε το Λάκη Παπαϊωάννου. Το λάθος ήταν η πρώτη ανακοίνωση. Αν οι δυο τους μπορούσαν να καθίσουν και να συνεργαστούν δε θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Εμάς μας είπε η ΠΑΕ ότι αναλαμβάνει να πληρώσει τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κ19, τον οποίο θα επιλέξουμε εμείς. Δεν έχω κάποια προτίμηση για κάποιον από τους δύο. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα πρέπει το νέο συμβούλιο που θα προκύψει από τις προσεχείς εκλογές να πάρει την οριστική απόφαση».

Τίμησαν τη μνήμη Παπαδόπουλου

Στο γήπεδο που φέρει το όνομά του Ηρακλής και Πόντιοι Κατερίνης τίμησαν τη μνήμη του Θόδωρου Παπαδόπουλου με φιλικό διάρκειας 50 λεπτών. Ο Γηραιός επικράτησε 1-0 με γκολ του Κούσα, ενώ έδωσαν το «παρών» όλοι οι άνθρωποι του εκλιπόντος.

Ο γενικός αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του Παπαδόπουλου, ενώ η τελευταία δώρισε μία θρησκευτική εικόνα στον τεχνικό διευθυντή, Παύλο Μυροφορίδη. Έπαιξαν οι: Γρηγοριάδης, Κούσας, Στάμου, Καζναφέρης, Χιντζίδης, Καλτσάς, Μακρής, Στόιος, Πτηνόπουλος, Ται, Κωστούλας.

Last modified onΠαρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018 01:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep