Άμεση άφιξη Παπαδόπουλου

Ο Τομ Παπαδόπουλος θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη (3/10). Ο Τομ Παπαδόπουλος θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη (3/10).

Ο Τομ Παπαδόπουλος γυρίζει νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη ώστε να βάλει τάξη στα θέματα του Ηρακλή και θα μείνει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League. 

Νωριτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Τομ Παπαδόπουλος, ο οποίος αντί για την Παρασκευή (5/10) θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (3/10) ώστε να έχει συζητήσεις με τους συνεργάτες του, να ενημερωθεί και να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τον Ηρακλή. 

Η αποστολή της ομάδας θα απουσιάζει στη Νάξο για τον αγώνα της Τετάρτης (3/10) με την Θύελλα Καμαρίου για την 1η αγωνιστική των ομίλων, αλλά τα βασικά διοικητικά στελέχη θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη για να συναντηθούν και να λύσουν θέματα που αφορούν το προπονητικό της Μίκρας, αλλά και σχέδια βελτίωσης της λειτουργίας της ομάδας παράλληλα με την έγκριση κονδυλίων για τα έξοδα κάθε είδους στην ΠΑΕ. 

Στα θέματα που πρέπει να λυθούν είναι και ο τρόπος λειτουργίας της Κ19 του Ηρακλή για αυτή τη σεζόν που μπορεί να ανήκει στις ακαδημίες του ιδρυτικού σωματείου, αλλά θα αποτελέσει ευθύνη της ΠΑΕ και θα συμμετάσχει όπως ορίζει ο ΚΑΠ στο πρωτάθλημα Νέων της κατηγορίας. 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep