«Δουλειά και υπομονή»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως ο Ηρακλής θέλει υπομονή και δουλειά. Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως ο Ηρακλής θέλει υπομονή και δουλειά.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως ο Ηρακλής θα έπρεπε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι με τον Εθνικό νωρίτερα, αφού έχασε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως ο «Γηραιός» θα είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. Οι δηλώσεις του μετά την πρόκριση στα πέναλτι επί του Εθνικού στο «Ελ Πάσο»:

«Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να είχαμε απλοποιήσει για εμάς τα πράγματα στον αγώνα από νωρίς, καθώς στο δεύτερο μέρος του κανονικού αγώνα χάσαμε πολλές και απίστευτες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά στην παράταση δεχθήκαμε ένα γκολ, που μας άγχωσε, καθώς είχαμε λίγο χρόνο μπροστά μας για να απαντήσουμε.

Ισοφαρίσαμε στο τέλος και πήραμε την πρόκριση στα πέναλτι. Η ομάδα αυτή χτίστηκε μετά τις 15 Αυγούστου, είναι ανέτοιμη, θέλει δουλειά και υπομονή. Οι επιτυχίες χρειάζονται, γιατί μας δίνουν ηθικό και έχουμε δύο με τρεις εβδομάδες μπροστά μας να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής θα είναι έτοιμος όταν θα αρχίσει η Football League».

Last modified onΔευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 01:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep