Μεταγραφή μετά τον επενδυτή

«Παγώνουν» στον Ηρακλή οι μεταγραφικές σκέψεις μέχρι τις διοικητικές εξελίξεις.

Οι διοικητικές εξελίξεις περνούν σε πρώτο πλάνο στον Ηρακλή, βάζοντας στον… πάγκο τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις. Η υπόθεση του Μιχάλη Μπαστακού, όσο και άλλων παικτών ελεύθερων, που ενδεχομένως ο Παύλος Μυροφορίδης εξετάζει για τον Γηραιό θα περιμένουν την κατάληξη για το ιδιοκτησιακό της νέας ΠΑΕ.

Ήδη το μπάτζετ έχει ξεπεράσει το όριο που είχε τεθεί και αν δεν υπάρξει άμεσα μεγαλομέτοχος, δεν μπορεί κανένας να ρισκάρει να μεγαλώσει το άνοιγμα. Το θέμα του επενδυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι κινήσεις για τη ενδυνάμωση του ρόστερ.

«Παγώνουν» στον Ηρακλή οι μεταγραφικές σκέψεις μέχρι τις διοικητικές εξελίξεις. Οι διοικητικές εξελίξεις περνούν σε πρώτο πλάνο στον Ηρακλή, βάζοντας στον… πάγκο τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις. Η υπόθεση του Μιχάλη Μπαστακού, όσο και άλλων παικτών ελεύθερων, που ενδεχομένως ο Παύλος Μυροφορίδης εξετάζει για τον Γηραιό θα περιμένουν την κατάληξη για το ιδιοκτησιακό της νέας ΠΑΕ. Ήδη το μπάτζετ έχει ξεπεράσει το όριο που είχε τεθεί και αν δεν υπάρξει άμεσα μεγαλομέτοχος, δεν μπορεί κανένας να ρισκάρει να μεγαλώσει το άνοιγμα. Το θέμα του επενδυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα και στη συνέχεια θα δρομολογηθούν οι κινήσεις για τη ενδυνάμωση του ρόστερ.

 

Last modified onΤετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 10:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep